Foto Spacehub / Aki Huttunen

Spacehub

Aleksanterinkatu 9, Kauppakeskus Kluuvi, 00100 Helsinki

Spacehub är ett privat mötes- och arbetsutrymme när som helst och var som helst. Ett lätt tillgängligt utrymme för möten eller distansarbete.

De första Spacehub- arbetsutrymmen finner man i Helsingfors, Vanda och Esbo köpcentrum, centralt nära serviceställen och restauranger.

Via Spacehub mobilapplikationen (Google Play Store eller App Store) kan man finna, reservera, öppna och betala för den Spacehub som passar bäst. I Spacehub kan man enkelt delta i möten utan oro för att blir störd eller oron över att läcka privat, sekretessbelagd, information. Tack vare de ljudisolerade väggarna är säkerheten och arbetsron alltid garanterad.

Spacehub är tillverkad av premium material som känns bekväma, men som också är enkla att hålla rena. Luften byts var 90 sekund och gör att Spacehub alltid känns fräsch att använda. Ytorna är behandlade med medel som dödar virus och bakterier.

Hitta närmaste Spacehub: Ainoa, Kluuvi, Kaari, Dixi, Itis, Factory (Sockenbacka), Iso Omena, Tripla, Redi, Hertsi, GLO Hotels Airport, A-Bloc, Arabia.