Foto Seikkailupuisto Huippu Oy

Äventyrsupplevelse i Huippu

Veräjäpellonkuja 17, 02650 Espoo
Arrangör: Seikkailupuisto Huippu
Duration: 2 timmar
Pris: 15 - 26 €

VILL DU STIGA ÖVER VARDAGEN?

I äventyrsparken Huippu kan du gå på de högsta repbanorna, krypa i tunnlar, klättra på nät och balansera på broar i 4-18 meters höjd. Alla äventyrsbanor avslutas med en enorm linbana, av vilka den längsta är mer än hundra meter lång. Huippu upplevelsen kulminerar i ett Tarzan-hopp som kittlar i botnet av magen. Kom till trädtopparna för att övervinna dig själv!

TILL VEM PASSAR ÄVENTYR PÅ HUIPPU?
Äventyret på Huippu passar alla personer utan fysiska funktionsnedsättningar och kräver ingen tidigare klättererfarenhet. Vi rekommenderar dock inte repbanorna för gravida kvinnor.

Banorna på toppen är i första hand designade för att vara upplevelsemässiga. På dem kan du njuta av höjdens, vara aktiv i det fria och övervinna dig själv samt uppleva intressanta utmaningar. Om du kan överleva repstegen kan du också överleva detta äventyr!

Eftersom Huippus träd-till-träd-äventyrsbanor ligger på en höjd av minst fyra meter, kan barn under 120 cm endast komma åt spåren i sällskap av en vuxen. Den absolut lägsta höjdgränsen för äventyrare är 100 cm. Ben och armar på barn som är mindre än så kan inte nå trappstegen. Vi rekommenderar ett nätäventyr för de yngsta i familjen, eftersom du kan vara med så fort du kan gå.

Barn under 13 år måste åtföljas till parken av en vuxen handledare, och barn mellan 13 och 17 år behöver en målsmans skriftliga tillstånd. Mer information om minderåriga äventyrare och andra instruktioner för de som kommer till Huippu.