Foto Eckerö Line

Hotellpaket från Helsingfors till Tallinn

Tyynenmerenkatu 14, 00220 Helsinki
Arrangör: Eckerö Line
Duration: 2
Pris: 59 - 138 €

Inkludera enkelt ett Tallinnbesök till din Helsingforsvistelse genom att boka ett Eckerö Line hotellpaket till Tallinn!
Snabba och moderna m/s Finlandia tar dig till Tallinn tur-retur och bjuder på en trevlig upplevelse på Östersjön. Övernattningen i Tallinn sker i det historiska Original Sokos Hotel Viru i hjärtat av Tallinn. Hotellet har flera olika rumstyper, allt från familjerum med våningssängar till eleganta sviter. Utbudet av restauranger och underhållning är bland det bästa i Tallinn; bastuavdelningen och de två skönhetssalongerna bjuder på behaglig behandling och hjälper dig att koppla av under semestern eller affärsresan; du behöver inte ens ta på ytterkläder för att komma till shopping centret Viru Keskus och dess erbjudanden.
Ett av Unescos världsarv, Tallinns medeltida Gamla stad och flera nöjes- och konstcenter finns endast ett stenkast från hotellet, men hotellet i sig är också ett besöksmål. Hotellets samtidshistoriska KGB museum är idag en intressant och exotisk sevärdhet.
Tallinn hotellpaketet innehåller båtresor Helsingfors–Tallinn tur-retur, en övernattning i dubbelrum/person/dygn samt hotellfrukost. Tilläggsavgift för enkelrum, extranätter och extrasängar.
Njut av din resa till Tallinn ombord på finländska m/s Finlandia och upplev en båtresa så som finländarna gör — njut av finländsk underhållning, säsongens godaste mat och shopping ombord!

Stäng