Café Raparperimeri

Lillkyrövägen 3-6, 00610 Helsingfors

Ekologiska naturkaféet, planerats och genomförs av ungdomar i området

Mellan den 9 juni och den 3 augusti 2021 håller det ekologiska naturkaféet Café Raparperimeri öppet i Gumtäkts skolträdgård. Kaféet har planerats och genomförs av ungdomar i området. I de färska bakverken och vegetariska delikatesserna som vi själva har bakat använder vi skörden från den egna jorden i så stor utsträckning som möjligt, och kaffet vi använder kommer från mikrorosterier. Vid kaféet finns också olika gårds- och brädspel samt verkstäder som ungdomarna ordnar. Du kan också koppla av med en bok i någon av hängmattorna.

Välkommen att koppla av i en idyllisk trädgårdsmiljö! I kaféet kan du betala med MobilePay och kontanter. I trädgården finns en tillgänglig toalett. Även hundar som hålls kopplade är välkomna till kafét. 

Kaféet är vanligtvis öppet på tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 14–19. Vi låter oss även inspireras av Helsingforsbiennalen och har öppet från måndag till fredag den 14–17 juni och den 5–9 juli. 

Kaféets öppettider och utbud vecka för vecka finns på Facebook: Café Raparperimeri, Instagram: @caferaparperimeri och TikTok: caferaparperimeri. 

Stäng