Foto Helsingin kaupunki

CakeMasters

Säterivägen 2, 00720 Helsingfors
Bocksbacka ungdomsgård

Många tårtor är vackra på ytan men vilka är de som gör den vackraste? Du kan komma med även om du aldrig skulle ha sett en tårta!

Under höstlovsveckan torsdagen den 20 oktober kl. 14–17

Hoppets Hus (dvs. Bocksbacka ungdomsgård)

Vare sig du är en mästerbagare eller en nybörjare som någon gång bakat sandkakor, är du välkommen att delta i CakeMasters i Bocksbacka! Tävlingen sker i smågrupper som överenskoms på plats och deltagarna själva får rösta på vilket bakverk som är vackrast! Anmäl dig och kom och skapa höstlovets vackraste tårta av de ingredienser som finns tillgängliga på plats. Alla ska anmäla sig själva men eventuella kompisönskemål beaktas när deltagarna delas in i grupper.

Kom ihåg att meddela också din specialdiet så att vi kan skaffa tårtfyllningar som passar dig!

Anmälan: harrastushaku.fi eller Sanna, 040 683 70 28

Aktiviteten är en del av Operation Pulssi! Avgiftsfria aktiviteter för 12–18-åringar i Norra Helsingfors. Anmälningar börjar i regel den 26 augusti. Du hittar alla avgiftsfria Pulssi-aktiviteter runt om i Helsingfors på Harrastushaku genom att skriva sökordet ”pulssi”. Mer information finns på vår webbplats nuorten.hel.fi/sv/platser-och-saker-att-gora/operaatio-pulssi. Följ gärna också @operaatiopulssi på Instagram.

Stäng