DIREKTSÄNDNING | Sepikka + Lyyti – Stoa Black Box

Åbohusvägen 1, 00900 Helsingfors
Stoa

Evenemanget har ställts in på grund av coronavirusläget. I stället visas föreställningen i direktsändning på Stoas Facebook-sida.

Evenemanget har ställts in på grund av coronavirusläget. I stället visas föreställningen i direktsändning på Stoas Facebook-sida.

Se direktsändningen via den här länken: https://www.facebook.com/events/488856719257159.

--

Biljetterna kan returneras före 16.3.2022 via denna länk https://web.lippu.fi/palautus/.

Biljetterna kan också returneras med posten. Kunder kan få tillbaka biljettpriset genom att returnera biljetten med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste.fi på:

Lippupiste Oy / ”Händelsens namn" returnera
Kansikatu 5
33100 Tampere

Vi ber om ursäkt för besväret.

--

Sepikka & Lyyti ger Rytm med stort R till Stoan Black Box-kvällen. Här utlovas Sepikkas skarpsynta observationer om världen och Lyytis medryckande diktpop.

Sepikka

I Sepikkas egenartade värld får vi identifiera oss med djuren, prisa vänskapen och göra skarpsynta observationer om människor och vår tid. Som kraftig underton flödar frustrationen över samhällets effektivitetstänkande och exploaterandet av naturen.

Lyyti

Med Lyytis diktpop går vi genom hjärtrötterna till att snylta vid andras fester och från purpurljuset till att välta statyer. Vi hämtar hopp ur jordens inre och räddar sköra frön ur bottendyn. Lyyti är en orädd låtskrivare som söker tröst och blomstring mitt i mörkret. Det är omöjligt att undvika stup eller tårar under ett gig med de här fem personerna i bandet.

--

Musik är alltid bäst när den är färsk och spelas live!

Vid Stoa Black Box -klubbkvällarna lyssnar vi på lovande nya artister och nya stilinriktningar inom musikvärlden. Stoas klubbkvällar fylls en gång i månaden med musik plockad från utanför huvudströmningarna och med karismatiska artister vars strålglans fortfarande växer.

Stoa Black Box klubbarna har ingen åldersgräns.