För kärlekens skull – en jazz- och viskonsert med Annika Cleo & Ari Stockås – Klubb Ankdamm

Mosaiktorget 2, 00980 Helsingfors
Nordhuset

Man skulle kunnat kalla konserten för gott och blandat, för detta är en helhet som rör sig från det nyskrivna till kända melodier i ny tappning.

Man skulle kunnat kalla konserten för gott och blandat, för detta är en helhet som rör sig från det nyskrivna till kända melodier i ny tappning.

Men mer än något annat är det för kärlekens skull som dessa två artister står på scenen tillsammans. För kärleken till varandra. För kärleken till musiken. Och för kärleken till publiken.

Kom och låt er svepas med av bossa novans förföriska toner, av folkvisans vemod eller en svängig jazzmelodi. Från Ted Gärdestad till Lisa Nilsson, Cornelis Vreeswijk och Monica Zetterlund!

Allt rymmer den - kärleken – och allt rymmer den – konserten För kärlekens skull!

Annika Cleo är en artist med hemvist i såväl den svenska- som den finlandssvenska sfären. Hon har varit verksam sedan tidigt 90-tal och har gett ut flertalet skivor med eget material. Genom åren har hon jobbat med artister som Lillbabs, Göran Fristorp, Lasse Mårtensson, Claes Andersson mfl.

Ari Stockås är uppvuxen i Sverige med finskt påbrå och har varit verksam som jazzgitarrist sedan mitten av 1980-talet. Han har medverkat på inspelningar och samarbetat med artister som Robban Broberg, Ted Gärdestad, Astrid Assefa m.fl.

Längd ca 75 min. utan paus. Klubb-kväll, A-rättigheter, Café Pokkari håller öppet till kl.19, dörrarna öppnas kl. 18.30. Arr. Nordhuset.

Stäng