Familjedagen Hurraa!

Mosaiktorget 2, 00980 Helsingfors
Nordhuset

Scenkonstfestivalen Hurraa! för barn och unga ordnas av huvudstadsregionens kulturväsen i samband med föreningen ASSISTEJ 12.-20.3.2022.

Scenkonstfestivalen Hurraa! för barn och unga ordnas av huvudstadsregionens kulturväsen i samband med föreningen ASSISTEJ 12.-20.3.2022.

I Nordhusets galleri kl. 12-15

Miniteaterworkshop (fri entré)
Gör ett stick docka och ta en bild om det i minikuliss.

Skrapa konst –verkstad (fri entré)
Skrapa livets färger under svarta ytan.

I Vuosali kl. 12 & 14
Teatern Tuomikko: Suru puserossa | Hurraa!-festivalen

Teatern Tuomikkos ordlösa dockteaterföreställning är en vacker, genomkomponerad berättelse som ger hopp för att klara sorg.

Längd: ca 40 min
Rekommenderad ålder: 3–10-åringar
Språk: ordlösa
Biljetter: 6 € från www.lippu.fi eller en 1,5t före evenemang i Nordhuset

Hurraa!-festivalen 12.–20.3.2022

Mästare i dörrspringan, svanar på silversjön och män i ullstrumpor!

Scenkonstfestivalen Hurraa! för barn och unga ordnas av huvudstadsregionens kulturväsen i samband med föreningen ASSISTEJ 12.-20.3.2022. Festivalen erbjuder högklassiga föreställningar för barn, unga och familjer i huvudstadsregionens kulturhus. Programmet består av fysisk teater, cirkus, dans och dockteater. Hurraa!-festivalen är traditionellt känd som ett skyltfönster för inhemsk scenkonst, men år 2022 innehåller programmet också internationella föreställningar som producerats av föreningen ASSISTEJ Finland.

Mer information om festivalens föreställningar, biljettförsäljning och sidoevenemang finns på webbplatsen https://hurraa.org.