FRAMFLYTTAT | Wigwam Experience

Nedre Malms torg 1, 00700 Helsingfors
Malms kulturhus

På grund av coronavirus-situationen har evenemanget skjutits upp till 19.5.2022.

På grund av coronavirus-situationen har evenemanget skjutits upp till 19.5.2022.

Redan köpta biljetter duger som sådana till det nya datumet.

Du kan ansöka om återbetalning av dina biljettpengar senast 19.3.2022 via denna länk: https://web.lippu.fi/palautus/.

Biljetter kan också returneras med posten. Kunder kan få tillbaka biljettpriset genom att returnera biljetten med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste.fi på:

Lippupiste Oy / ”Händelsens namn" returnera
Kansikatu 5, 33100 Tampere

Vi ber om ursäkt för besväret.

--

Mästarna inom finsk rock från 70-talet tillbaka på scenen! Gruppens musik är ännu idag tidlös liksom under tiden för den största framgången. De känslosamt tolkade fina låtarna utgör kärnan för Wigwam Experiences framträdanden.

Wigwam grundades i Helsingfors år 1968 och var ett av de största finländska rockbanden på 1970-talet. Bandet, som uppnått kultstatus, är känt för sin ambitiösa progressiva rock och senare även för enklare konstrock. Wigwam Experience fortsätter att framföra bandets klassiker och även nytt material med en sammansättning, där alla förutom basisten har spelat i det ursprungliga bandet.

Wigwam Experience fortsätter att framföra gruppens klassiker och nyare material med Jukka Gustavson (orgel och sång), Pekka Rechardt (gitarr), Esa Kotilainen (keyboard), Janne Brunberg (bass) och Jan Noponen (trummor).

Stäng