House of Nostalgia – utställningen In Love With An Illusive Past

Alexandersgatan 14-18, 00170 Helsingfors

Stig in i den fascinerande världen av House of Nostalgia: Utställningen In Love With An Illusive P…

Stig in i den fascinerande världen av House of Nostalgia: Utställningen In Love With An Illusive Past visas i Helsingfors stadsmuseums stämningsfulla aula. I utställningen får du bekanta dig med kläder och accessoarer som är inspirerade av det förflutna samt med berättelserna bakom mönstren och kläderna.

Svepa in dig i en lyxig aftonkappa och ta en selfie i en kuliss i art nouveau-stil. Representanter för House of Nostalgia finns på plats fre. 10.12 kl. 14–18, ons. 15.12 kl. 11–15 samt fre. 17.12 kl. 14–18 för att ta Polaroid-foton som utstrålar nostalgi för besökare samt för att berätta mer.

House of Nostalgia är ett designföretag från Helsingfors som designar och tillverkar kläder och accessoarer i vintagestil. Grundpelare för verksamheten utgörs av en högkvalitativ tidlöshet, en rik estetik som utstrålar nostalgi samt ansvarsfullhet i allt som görs. House of Nostalgias produkter säljs i museibutiken i samband med utställningen.

Vänligen notera, att coronapasset krävs i Helsingfors stadmuseum av alla över 16 år. Ladda ner coronapasset innan du besöker museet och var beredd att visa din legitimation. Tack för samarbete!

 

Bild: House of Nostalgia

Stäng