Foto House of Nostalgia

House of Nostalgia | In Love With An Illusive Past

Lönnrotsgatan 29, 00180 Helsingfors
GLO Hotel Art

Stig in i en underligt vacker värld på det förtrollande GLO Hotel Art, ett älskat slott i jugendstil i Helsingfors designdistrikt

Stig in i en underligt vacker värld på det förtrollande GLO Hotel Art, ett älskat slott i jugendstil i Helsingfors designdistrikt. Under Helsinki Design Week hittar man i slottets stämningsfulla lobby en utställning där man kan läsa om inspirationen bakom House of Nostalgias mönster och modeller, samt bekanta sig med deras kläder och accessoarer inspirerade av gångna tider. 

House of Nostalgia är ett nytt designmärke från Helsingfors som designar och tillverkar kläder och accessoarer i vintage-stil. Allt House of Nostalgia gör är baserat på hållbarhet, tidlös kvalitet och en estetik som utstrålar nostalgi.

Utställningen pågår hela Helsinki Design Week-veckan 9.9-19.9.2021.

Utställningen kan besökas när som helst under Helsinki Design Week. Evenemangsarrangörerna är på plats varje dag kl 14-18, förutom på söndagen. När de är på plats är det möjligt att prova House of Nostalgias kläder och bli fotograferad i ett Art Nouveau set up. Som minne får man ett nostalgiskt polaroidfoto att ta med hem.

Lördagen den 18.9 kl. 13-14 ordnas en modevisning som startat från hotellet och går genom Helsingfors centrum och återvänder till slut tillbaka till hotellet.

I hotellets bar kan man under Designveckan beställa House of Nostalgias egen cocktail medan man njuter av jugendslottets dramatiska atmosfär och bekantar sig med utställningen.

9.9. – 19.9.2021

GLO Hotel Art, Lönnrotsgatan 29

Utställningen är gratis

Stäng