Kairos X URB22: to be in perpetual dawn – URB22 på Caisa

Ekogatan 4, Helsinki, 00530 Helsingfors
Caisa

to be in perpetual dawn är en plats för nya inledningar. En utställning där vi föreställer oss generationernas och samhällets berättelser på nya sätt.

to be in perpetual dawn är en plats för nya inledningar. En utställning där vi föreställer oss generationernas och samhällets berättelser på nya sätt.

Vi är framtidens mor- och farföräldrar och det är viktigt att vi är medvetna om de berättelser som vi förmedlar vidare. Hur ska vi kunna släppa taget om berättelser som begränsar oss individuellt och splittrar oss kollektivt?

För att dekolonisera kreativiteten utvidgar programmet galleriet som upplevelse i form av evenemang och verkstäder. Evenemangen på utställningen hittar du i schemat nedan. Välkommen!

Evenemang i galleriet:
fre. 3.6 – Öppningsceremoni
lör. 4.6 – Guidad visning av utställningen på finskt teckenspråk – kl. 13–14
lör. 4.6 – Artistry of Braiding verkstad kl. 14–17
mån. 6.6 Tre föreställningar kl. 17–19 (Magdalena Mölsö, Skábma, Ajak Majok). Max. 30 personer
tis. 7.6 Kairos Spoken Word verkstad kl. 17–19.30. Max. 6 personer
ons. 8.6 – Penny for a Thought – livesänd podcast kl. 17
sön. 12.6 - Kairos Screening @ Kiasma kl. 14–17 i Kiasma
lör. 18.6 - UFC x Sunnah visning i Caisa

Visningen den 18 juni ingår inte i URB-festivalens program.

Kairos är ett kollektiv som kurerar evenemang, såsom verkstäder, poesisessioner och experimentella utställningar. Kairos vill skapa möjligheter för sammansmältning av kreativitet och popupgemenskaper. Evenemangen fokuserar på kontinuerlig interaktion mellan publiken och konstnärerna.

URB är en årlig festival för urbankonst och -kultur som har producerats av Kiasma-teatern sedan år 2000. Den framställer den ständigt föränderliga stads- och ungdomskulturens påverkan på olika former av nutidskonst.

Stäng