Kodo One Earth Tour 2022: Tsuzumi – Savoy WORLD

Kaserngatan 46-48, 00130 Helsingfors
Savoy-teatern

Trumspektaklet Kodon Tsuzumi – Världsturnén kommer till Savoy i mars!

Trumspektaklet Kodon Tsuzumi – Världsturnén kommer till Savoy i mars!

Kodo bjuder i Savoy på en föreställning där en taiko-trumgrupp bestående av femton personer kombinerat med traditionell dans och sång skapar ett kraftfullt visuellt och musikaliskt spektakel.

Kodos historia startade 1981 på ön Sado, där olika kulturinfluenser redan sedan 1600-talet har stigit iland tillsammans med handels-skeppen. Gruppen är en del av den större organisationen Kodo Cultural Foundation, som engagerar sig för att bevara, stöda, lära ut och framföra den japanska konsttraditionen.

Kodo One Earth Tour 2022: Med Tsuzumi-turnén firas Kodos 40-årsjubileum. Konserten bjuder på ikoniska verk och rytmer som i decennier är finslipats av Kodo. Tillsammans med kompositionerna
som har skapats under de senaste åren ger denna teaterupplevelse publiken en djup känsla för ön Sado och Japan. Förra gången uppträdde Kodo inför Savoy-teaterns utsålda läktare i mars 2018.
Trumrytmer som träffar rakt i hjärtat utlovas. Endast fyra föreställningar ges 16.-18.3.2022.

Längd ca 1,5 h, ingen paus

Åldersgränsen på parkettplatserna är 18 år. Balkongen är tillåten för alla åldrar.

Åldersgräns: T

********
Kulturcentren har förpliktigat sig att följa myndigheternas anvisningar gällande Coronaintyget. Genom att köpa biljett till evenemanget förpliktigar sig kunden att förelägga ett giltigt Coronaintyg (som visar fullt vaxvaccinationsskydd, negativt testresultat eller genomliden sjukdom inom den tidsperiod som krävs), i det fall att myndigheterna, arrangören eller någon annan instans kräver detta för att få delta i ifrågavarande evenemang. Kulturcentren, Lippupiste eller Ticketmaster är inte skyldiga att återbetala biljettpriset till kunden, om kunden inte kan förelägga ett giltigt Coronaintyg för att delta i ett evenemang där myndigheterna, arrangören eller en annan instans förutsätter detta.

Stäng