0

My2050 – upplevelsespel om klimatförändringen

My2050 bjuder alla stadsbor på en avgiftsfri spelupplevelse som handlar om framtiden och klimatför…

My2050 bjuder alla stadsbor på en avgiftsfri spelupplevelse som handlar om framtiden och klimatförändringen. På Helsingforsdagen utlovas ett fantastiskt upplevelsepris till en spelare som har lyckan med sig!

I spelet får du går på äventyr i den verkliga stadsmiljön kring Tölöviken. Spelet spelas med en gratisapp som laddas ned på mobilutrustning.

Speltiden är en timme. Under den får du lära känna klimatyoutubaren Niha Bee från 2050-talet och samla in poäng och prestationer genom att lösa uppgifter. Spelet erbjuder ett trevligt tidsfördriv och kunskaper om klimatförändringens effekter i framtiden.

Spelet lämpar sig för alla åldrar från unga till vuxna. Barn under 12 år kan spela tillsammans med en vuxen. Vem som helst får spela, när som helst, ensam eller i en liten grupp. Spelinstruktionerna finns på webbplatsen.

Den spelare eller det lag som lyckan står bi belönas med ett upplevelsepresentkort värt 200 euro. Anmäl dig till prisjakten på Facebooksidan My2050 - Elämyspeli ilmastonmuutoksesta på morgonen till Helsingforsdagen enligt instruktionerna i inlägget om tävlingen på sidan.

Med tanke på coronavirusrisken rekommenderar vi att spelet spelas ensam eller tillsammans med en familjemedlem. Vi ber att spelarna också håller säkerhetsavståndet till andra människor både under spelet och när de färdas till spelplatsen.

Stäng