Naivní Divadlo Liberec: TUFF. TUFF. TUT. VOF! Om tåg och hundar. – SAMPO-festivalen på Annegården

Annegatan 30, 00100 Helsingfors
Annegården

Den tjeckiska dockteatern tysta föreställning för de yngsta barnen, alla järnvägsentusiaster och passionerade hundälskare.

Den tjeckiska dockteatern tysta föreställning för de yngsta barnen, alla järnvägsentusiaster och passionerade hundälskare.

Under föreställningen byggs en stor järnväg på scenen ett steg i taget och en historia framförs om en hund som bestämmer sig för att övervinna rädslan för det okända och hitta sin flickhundvän. Hunden beger sig på en resa mot ett stort tågäventyr. På sin resa efter kärlek får han många nya hundvänner som hjälper honom i hans strävan.

Naivní Divadlo Liberec, Liberecs Naiva Teater, grundades 1949, och var då en av de första professionella dockteatrarna i före detta Tjeckoslovakien. Även om dess linje har varierat genom åren, har teatern upplevts bland både publiken och proffsens som en synnerligen högkvalitativ tjeckisk dockteater.

Längd: 40 min
Åldersrekommendation: 2,5+
Föreställningen är ordlös.

Föreställningen ingår i programmet för den internationella dockteaterfestivalen SAMPO. Festivalen, som ordnades för första gången 2017, är ett av de största dockteaterevenemangen i Finland som för samman finländska och internationella proffs och publik.

Biljetter 15 €, gruppbiljetter 12€/barn:
https://nukketeatterisampo.fi/esityskalenteri/
Bokningar och mera info: 020 735 2235, [email protected]

Stäng