Open Studio for Toddlers-verkstäder (Öppen studio för småbarn)

Ekogatan 4, Helsinki, 00530 Helsingfors
Caisa

Barnen får tillsammans med sina vårdnadshavare bekanta sig med olika konstmaterial och tekniker, utplacerade på olika ställen i studiolokalen.

Barnen får tillsammans med sina vårdnadshavare bekanta sig med olika konstmaterial och tekniker, utplacerade på olika ställen i studiolokalen.

I lokaler finns alltid stafflier och möjlighet till skulptering. Barnen kan arbeta i egen takt och bekanta sig med aktiviteter som varierar från vecka till vecka. Barnen får möjlighet att prova på att skapa konst och utveckla sina sociala färdigheter tillsammans med andra barn. Anknytningen mellan barnet och den vuxna stärks när man umgås i en lekfull och kreativ miljö. Man kan stanna under hela verkstaden eller bara delta en stund. Ingen förhandsanmälan krävs.

14.9.-23.11. tisdagar kl 13.30–15.30 & torsdagar 16.9.-25.11. kl 10.00-12.00

Verkstaden leds av Eungyung Kim, [email protected]

Språk: Engelska & Finska

OBBS! Coronavirus orsakar följande undantag.

Ett registreringsformulär kommer att samlas in från deltagarna på platsen med namn, telefonnummer, e-postadress och antal deltagande barn.

Endast en vårdnadshavare per barn eller barn kan delta i workshopen åt gången.

Förutom instruktören kan totalt 16 personer arbeta i workshopen åt gången. Om det finns många registranter, fortsätter vi enligt följande:

På tisdagar grupp 1 kl 13.30-15.30 Max 16 personer

På torsdagar grupp 1 kl 10-12.00 Max 16 personer

Ytterligare information och frågor: [email protected]

Stäng