Påsk´n Roll med Arne Alligator & Djungeltrumman – Helfestlig show för hela familjen på svenska

Mosaiktorget 2, 00980 Helsingfors
Nordhuset

Arne Alligator & Djungeltrumman spelar glad och medryckande musik för barn som är komponerad av Macke Granberg och Tomas Nyberg.

Arne Alligator & Djungeltrumman spelar glad och medryckande musik för barn som är komponerad av Macke Granberg och Tomas Nyberg.

Arne Alligator & Djungeltrumman är Nordens mest streamade barnband som kan stoltsera med över 150 miljoner YouTube visningar.

Arne Alligator uppträder både på finska och svenska, och bandet har turnerat flitigt runt om Finland och Sverige. Den största fanbasen finns nuförtiden i vårt västra grannland men finländarna och danskarna är också flitiga tittare och åhörare.

Idag uppträder i livesammansättningen, förutom den förtjusande och kramgoa Arne, två safariklädda kompisar, Tobbe och Jocke. Tobbe sjunger och står i och Jocke spelar gitarr. Arne hittar på bus och spelar djungeltrummor. Aj ja, de där som också kallas congo-trummor! På scen gör Arne Alligator en intensiv och helfestlig show för hela familjen.

Under Nordhusets påsk lördagen den 9 april uppträder Arne Alligator & Djungeltrumman kl. 13 på svenska och kl. 15 på finska. Längd 40 min. Biljetter à 6 € @ Lippu.fi samt vid dörren 1,5 h före.