P-Floyd (SWE) - Coming Back To Life Tour 2021 – KONSERTEN FLYTTAS -> fr 8.4.2022

Kaserngatan 46-48, 00130 Helsingfors
Savoy-teatern

Ny datum för P-Floyd (SWE) - Coming Back To Life Tour 2021 -konsert är fr 8.4.2022 kl 19.

Om det nya datumet av någon orsak inte passar, kan de som redan betalat sina biljetter returnera dem vid 17.11.2021. Köparna får sina pengar tillbaka med undantag av Lippupistes serviceavgift.

Återbetalningarna av biljettpriserna utförs via denna webblänk:
https://web.lippu.fi/palautus/

Biljetterna kan också returneras per post.
Kunderna återfår biljettpriset genom att returnera biljetterna med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste på adressen:

Lippupiste Oy / ”Evenemangets namn” retur
Kalevantie 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

Kunderna återbetalas biljettpriset på de köpta biljetterna.
Det kan förekomma dröjsmål i återbetalningarna på grund av rusning.

******

P-Floyd gör stor turné i Sverige, Danmark och Finland

Det svenska Pink Floyd-hyllningsbandet P-Floyd kommer senare i år att göra en stor turné med inte mindre än 12 spelningar i Sverige, Danmark och Finland.

27.8 Palladium, Malmö
28.8 Portalen, Greve, Danmark
3.9 Stora Teatern, Göteborg
4.9 Stora Teatern, Göteborg
10.9 Konserthusteatern, Karlskrona
11.9 Scalateatern, Karlstad
15.10 Savoy-teatteri, Helsinki, Finland
5.11 Gasklockorna, Gävle
6.11 Tonhallen, Sundsvall
10.12 Södra Teatern, Stockholm
11.12 Södra Teatern, Stockholm
12.12 Södra Teatern, Stockholm

Livet är som en flod som aldrig tar slut. Som alltid rör sig. Livet skiftar och vi följer med. Pink Floyds suggestiva och illustrativa musik blir här en kuliss av toner och stämningar som för lyssnaren genom livets pågående lunk till avgrundens mörker och tillbaka till ljuset och livet. Missa inte tillfället att förföras och hänföras av böljande, svepande hypnotiskt ljus, tidlös musik och en produktion i världsklass. Vi vet att ni har längtat. Det har vi med.

P-Floyd bildades 1993 av kapellmästaren & gitarristen Jan Stumsner. Sedan 1998 har bandet varje sommar lockat tusentals floydianer från hela Sverige till en lada i byn Skog utanför Falun. De senaste fyra åren har bandet även gjort konserthusturnéer i Sverige och bland annat satt upp sin egen version av The Wall.

Under turnén 2004 spelade bandet in live-cd:n ”Floydian waves”. I augusti 2006 gjorde bandet total succé inför mer än 8 000 i Dalhalla – en av världens mäktigaste och vackraste utomhusscener, byggd i botten av ett gigantiskt kalkbrott. Konserten – en totalupplevelse med symfoniorkester, flygplan, skådespelare, ljus, laser och pyroteknik – filmades av Sveriges Television och i början av 2007 visades en 1,5 timme lång dokumentär om P-Floyd som sågs av 270 000 tittare. Konserten i Dalhalla resulterade även i en live-dvd. Storslaget, imponerande och proffsigt är några av superlativen från tidigare konserter. En av orsakerna till den stora framgången är att P-Floyd vågar bryta mönstret och inte bli en karbonkopia av originalet. Inte bara på det musikaliska planet, utan även när det gäller presentationen av den floydianska känslan.

Stäng