Pete Parkkonen Jazz Orchestra: Dream A Little Dream Of Me – Savoy JAZZFest 2.-6.3.2022

Pete Parkkonens Savoy JAZZFest –specialkonsert i Finlandia-husets Lilla Finlandia.

Pete Parkkonens Savoy JAZZFest –specialkonsert i Finlandia-husets Lilla Finlandia.

Savoy JAZZFest 2022 inleds onsdagen den 2. mars med en specialkonsert vid Tölövikens strand. Vid den Show & Dinner -afton som arrangeras i samarbete med Finlandia-huset uppträder den karismatiska sångaren Pete Parkkonen för första gången med sin jazzorkester bestående av inhemska toppmusiker.

Lilla Finlandia, som har rests vid Tölövikens strand medan Finlandiahuset grundrenoveras, är en träarkitektonisk pärla som skapar den stämningsfulla inramningen både för supén och klubbkvällen, under vilken Pete Parkkonen Jazz Orchestra tolkar jazz-, pop-och rockklassiker med repertoaren ”Dream A Little Dream Of Me”

Supén som ingår i Dinner & Show –paketet:

Savoy JAZZ -meny
Kallrökt lax och yoghurt kryddad med anis
-örtkrasse-sallad och fenkål
***
Extra mör ox-entrecote
-vinsås kryddad med svart trumpetsvamp
-potatisconfit och oxbacon-skum
-svartrot och bondbönor
****
Mjölkchokladganache
-hjortron och vanilj

Restaurangen kommer att kontakta dem som har köpt supén direkt gällande dryckesbeställningar och specialdieter. Förfrågningar och beställningar: [email protected]

***
Föreställningen har 18 års åldersgräns. Konsertens längd är ca 2 timmar, inklusive paus. Konserten ingår inte i Savoy JAZZFest -festivalpasset.

Biljetter:
Show & dinner 99 €, garderobsavgift ingår i biljettpriset (3€). Onumrerade bordsplatser. Dinner-kunder släpps in från och med klockan 18.00. Borden anvisas beroende på sällskapets storlek.
Grundbiljett 47 €, sittplats, utan matservering.

I Show & dinner biljettpriset ingår garderobsavgift (3€). Av övriga besökare uppbärs en garderobsavgift (3€) på plats.

********
Kulturcentren har förpliktigat sig att följa myndigheternas anvisningar gällande Coronaintyget. Genom att köpa biljett till evenemanget förpliktigar sig kunden att förelägga ett giltigt Coronaintyg (som visar fullt vaxvaccinationsskydd, negativt testresultat eller genomliden sjukdom inom den tidsperiod som krävs), i det fall att myndigheterna, arrangören eller någon annan instans kräver detta för att få delta i ifrågavarande evenemang. Kulturcentren, Lippupiste eller Ticketmaster är inte skyldiga att återbetala biljettpriset till kunden, om kunden inte kan förelägga ett giltigt Coronaintyg för att delta i ett evenemang där myndigheterna, arrangören eller en annan instans förutsätter detta.

Stäng