Savoyn vappu: Reuben Kaye – EVENEMANGET AVBRYTT!

Kaserngatan 46-48, 00130 Helsingfors
Savoy-teatern

EVENEMANGET AVBRYTT!

Kan de som redan betalat sina biljetter returnera dem vid 31.5.2022. Köparna får sina pengar tillbaka med undantag av Lippupistes serviceavgift.

Återbetalningarna av biljettpriserna utförs via denna webblänk:
https://web.lippu.fi/palautus/

Biljetterna kan också returneras per post.
Kunderna återfår biljettpriset genom att returnera biljetterna med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste på adressen:

Lippupiste Oy / ”Evenemangets namn” retur
Kalevantie 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

Kunderna återbetalas biljettpriset på de köpta biljetterna.
Det kan förekomma dröjsmål i återbetalningarna på grund av rusning.

****

Den australiensiske kabaréstjärnan Reuben Kaye är en naturkraft som klär in samhällskritiken i glitter. Den fräcka humorn är hans sätt att kämpa mot den ökande nykonservatismen och diskrimineringen av minoriteter. Kayes explosiva show kombinerar utan problem det högkulturella med toahumor.

Sångerna i kabarén är de kändaste av de kända, men i Kayes fantastiska tolkning blir de alldeles unika. Charles Aznavours klassiker Les Marins förvandlas till en nästan åtta minuter lång Sailor Boys-saga. Även musik från Kate Bush, David Bowie och många andra berömdheter spelas under kvällen.

Längd ca 2 h, inkl. paus.

Parterr är K18. Balkong är tillåten för alla.

**********

Datumet till Savoyn Vappu: Reuben Kaye 1.5./20.11.2020/1.5.2021 har flyttats på grund av koronavirusepidemin. Det nya datumet är 30.4.2022. Redan köpta biljetterna är giltiga till den nya konserten och behövs inte bytas.

Stäng