SLUTSÅLT Stoa Black Box: Jesse Markin & Onni Boi

Åbohusvägen 1, 00900 Helsingfors
Stoa

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I december intar Jesse Markin och Onni Boi scenen.

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I december intar Jesse Markin och Onni Boi scenen.

Det andra, efterlängtade albumet NOIR av indiekometen Jesse Markins släpptes i juni 2021. Medan debutalbumet FOLK gick ut på att utforska samhället, är NOIR en resa till Markins inre. Studioalbumet som kombinerar musikens genrer med känsla har fått rosor av kritiker. Bland annat hyllades albumet i Helsingin Sanomats recension med orden ”Jesse Markins nya skiva är underbar musik och överträffar förväntningarna suveränt” (fi. “Jesse Markinin uusi albumi on ihanaa musiikkia ja ylittää suvereenisti odotukset”).

Onni Boi är en sångare från Helsingfors vars känsliga och stilmedvetna elektroniska musik utstrålar en nattlig stämning. Artistens imponerande debut-EP släpptes i oktober 2017. Bl.a. Albumet som innehöll låten ”Colors”, den näst mest spelade inhemska låten på Bassoradio under året, fick massor av positiv uppmärksamhet och tog artisten till att uppträda bland annat på Flow Festival vars tältscen fyllts till bristningsgränsen.

Biljetter: 20 € / 15 €
Dörrarna öppnar kl. 18
Restaurang Skutta ansvarar för serveringen under klubbkvällarna

Musik är bäst när den är fräsch och live! Stoas Black Box-musikklubbar fyller en gång i månaden luftrummet med musik som plockats utanför mainstream och artister som höjer sin lyster.

På klubbarna provar vi på det musikaliska landskapet av stigande artister och nya stilriktningar. Många artister med starkt uppsving, som Isaac Sene, Ibe, Arppa, Hassan Maikal, Lyyti och Sepikka har setts i klubben. Upplev morgondagens musik i Stoa idag!