Stoa Black Box: Etta & Senya

Åbohusvägen 1, 00900 Helsingfors
Stoa

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I september kommer Etta, som bryter genregränserna, och Senya, som ingick i YleX genombrottslista 2022, att träda på scenen.

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I september kommer Etta, som bryter genregränserna, och Senya, som ingick i YleX genombrottslista 2022, att träda på scenen.

Etta
Den med sin mångsidighet förtjusande Etta släppte sitt debutalbum Tyttö i juni 2021. Det etablerade hennes position som en av de mest intressanta artisterna för tillfället.

Som artist är Etta hungrig och vill inte klassificera sig som representant för en enda musikstil. Hon förbereder för närvarande sitt andra album, vars första singel Koditon släpptes i november 2021.

Senya
Senya är en lovande rap- & R&B-artist som med sin musik vill få folk att känna sig som huvudpersonerna i sina egna liv.
Senya, som ingick i YleX genombrottslista 2022, släppte sin debut-EP i februari 2022. Senya beskriver att EP:n är en helhet av henne som en artist och en god försmak på vad som kommer.

Senya, som inspireras av R&B-soundet från 2000-talets början, har börjat samarbeta med topproducenten MD$ och är ivrig att uppträda för publik.

Biljetter: 20 € / 15 €
Restaurang Skutta ansvarar för serveringen under klubbkvällarna

Musik är bäst när den är fräsch och live! Stoas Black Box-musikklubbar fyller en gång i månaden luftrummet med musik som plockats utanför mainstream och artister som höjer sin lyster.

På klubbarna provar vi på det musikaliska landskapet av stigande artister och nya stilriktningar. Många artister med starkt uppsving, som Isaac Sene, Ibe, Arppa, Hassan Maikal, Lyyti och Sepikka har setts i klubben. Upplev morgondagens musik i Stoa idag!

Stäng