Stoa Black Box: Yeboyah & Shrty

Åbohusvägen 1, 00900 Helsingfors
Stoa

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I oktober kommer den mångsidiga Yeboyah och rapartisten Shrty att träda på scenen.

Upplev morgondagens musik i Stoas Black Box idag! I oktober kommer den mångsidiga Yeboyah och rapartisten Shrty att träda på scenen.

Yeboyah
Yeboyah är en artist, samhällelig aktör och framtida vägsättare från Helsingfors. Hon började sin solokarriär 2017. Yeboyahs särpräglade scennärvaro har avnjutits på artistens solospelningar och som en del av rapshowen D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.

Yeboyahs efterlängtade debutalbum ”Perhosefekti" fortsätter den påbörjade resan och presenterar en mångsidig och starkröstad artist. "Med namnet på albumet vill jag påpeka att varje liten sak vi gör har en stor betydelse.”

Yeboyah, den enda artisten på Helsingin Sanomats ”Följ dem år 2021”, har sett till att det finns mycket att följa.

Shrty
Shrty är en rapartist från Helsingfors som har varit mycket aktiv i att föra europeiskt sound till den finländska musikscenen. Genom att skickligt kombinera melodisk trapmusik, hip-hop och afroswing garanterar Shrty en lyssningsupplevelse med flow, både i studion och på scenen.

Att han utöver rappning och sång har utmärkt sig som producent skvallrar om mångsidigheten hos den målinriktade artisten. Shrtys beroendeframkallande sångsound och energiska liveframträdande garanterar en spelning som inte kommer att glömmas – mood är garanterat.

Biljetter: 20 € / 15 €
Restaurang Skutta ansvarar för serveringen under klubbkvällarna

Musik är bäst när den är fräsch och live! Stoas Black Box-musikklubbar fyller en gång i månaden luftrummet med musik som plockats utanför mainstream och artister som höjer sin lyster.

På klubbarna provar vi på det musikaliska landskapet av stigande artister och nya stilriktningar. Många artister med starkt uppsving, som Isaac Sene, Ibe, Arppa, Hassan Maikal, Lyyti och Sepikka har setts i klubben. Upplev morgondagens musik i Stoa idag!

Stäng