The Elvis Concert 2021 – KONSERTEN FLYTTAS -> fr 22.10.2021

Kaserngatan 46-48, 00130 Helsingfors
Savoy-teatern

Ny datum för THE ELVIS CONCERT konsert är fr 22.10.2021 kl 19.

Om det nya datumet av någon orsak inte passar, kan de som redan betalat sina biljetter returnera dem vid lö 3.4.2021. Köparna får sina pengar tillbaka med undantag av Lippupistes serviceavgift.

Återbetalningarna av biljettpriserna utförs via denna webblänk:
https://web.lippu.fi/palautus/

Biljetterna kan också returneras per post.
Kunderna återfår biljettpriset genom att returnera biljetterna med kontaktinformation och kontonummer per post till Lippupiste på adressen:

Lippupiste Oy / ”Evenemangets namn” retur
Kalevantie 2 (B-huset)
33100 Tammerfors

Kunderna återbetalas biljettpriset på de köpta biljetterna.
Det kan förekomma dröjsmål i återbetalningarna på grund av rusning.

**********

Turnén The Elvis Concert 2021 samlar ursprungliga Elvis-musiker

Har du någonsin drömt om hur det skulle kännas att se den legendariska kungen av rock’n’roll, Elvis Presley, levande och i sin karriärs bästa form, sjungande med sitt oefterhärmliga sound, klassiker såsom Suspicious Minds, Blue Suede Shoes och Love Me Tender?

Måndagen den 8 januari Det har gått 85 år sedan Elvis föddes; han dog för 43 år sedan, men hans arv lever fortfarande starkt vidare. Elvis är fortfarande känd som en av de bästa liveartisterna någonsin och han var en av de mest inflytelserika artisterna genom tiderna. Elvis musik spelas än idag och tack vare den moderna teknikens CGI-grafik, uppträdde Elvis i fjolårets succéfilm Blade Runner 2049.

The Elvis Concert 2020 kommer till Finland i augiusti och tar med dig på en resa tillbaka i tiden, då kungen regerade på estraderna. Närmare än så här kommer du inte en äkta Elvis-konsert.

Sångaren Dwight Icenhower (37) är vida känd som en av världens bästa Elvis-tributartister. Dwight har vunnit titeln The World's Best Elvis fyra gånger. Till och med de som har jobbat med Elvis är förbluffade över Dwights professionalitet. Dwights framträdande kan beskrivas med orden passion och talang. Han försöker heller inte vara Elvis, utan lyfter fram att det bara finns en Elvis och att han själv bara är ett fan som hyllar sin idol.

The Elvis Concert 2020 inkluderar också musiker som har jobbat med Elvis. Trummisen Bob Lanning spelade med Elvis i början av 70-talet i Las Vegas och medverkar i originalversionerna av låtarna The Wonder of You, See See Rider och Polk Salad Annie. Den självklara höjdpunkten under nästa vår är att tenoren Jim Murray från sånggruppen Imperials ansluter till turnén. Jim var med under konsertåren efter Elvis comeback och han medverkar i konsertinspelningen av That’s The Way It Is, som släpptes 1970. Elvis älskade gospelmusik och många gånger efter konserterna slappnade Elvis av genom att sjunga gospel tillsammans med Jim Murray. Nästa vår spelar vi upp de där magiska stunderna på scenen: Jim och Dwight kommer tillsammans att framföra flera av Elvis favoritgospellåtar, såsom How Great Thou Art och Sweet, Sweet Spirit.

www.elvisnews.dk

Längd cirka 2 timmar, inkl. paus

*******

Datumet till The Elvis Concert 2020 konsert 11.4. -> 30.8.2020 har flyttats på grund av koronavirusepidemin. Det nya datumet är 3.4.2021 Redan köpta biljetterna är giltiga till den nya konserten och behövs inte bytas.

Stäng