Foto Helsingin kaupunki

Väggklättring

Jaktfärdsvägen 3, 00730 Helsingfors
Mosabacka Idrottscenter / Helsingfors Klättringscenter

I väggklättringshallen i Helsingfors Klättercenter får du tryggt och med handledning bekanta dig med väggklättring.

Helsingfors Klättercenter, Jaktfärdsvägen 3 (i Mosabacka Idrottscenters lokaler)

Fredagen den 14 oktober kl. 17.30–19

(Vi samlas utanför dörr C1 kl. 17.15)

I väggklättringshallen i Helsingfors Klätterscenter får du tryggt bekanta dig med väggklättring. För att säkerställa att klättringen sker smidigt finns Klättercentrets arbetare med och alla får utmana sig själva just i den grad som känns bra. Klä på dig flexibla och bekväma kläder för inomhusmotion. Vi rekommenderar att du också tar en egen vattenflaska med dig. Under provtimmen lär du dig att använda lättanvända säkerhetsutrustningar, och om du blir mer intresserad av klättring kan du börja komma till hallen på egen hand.

Vänligen kom i tid, vi träffas redan kl. 17.15 utanför dörr C1.

Anmälan: harrastushaku.fi 

​Obs! Deltagarna ska ha med sig en tillståndslapp från vårdnadshavaren som skickas till dem som anmält sig ungefär en vecka före . Lappen kan antingen skrivas ut eller skrivas för hand enligt anvisningen.

Aktiviteten är en del av Operation Pulssi! Avgiftsfria aktiviteter för 12–18-åringar i Norra Helsingfors. Anmälningar börjar i regel den 26 augusti. Du hittar alla avgiftsfria Pulssi-aktiviteter runt om i Helsingfors på Harrastushaku genom att skriva sökordet ”pulssi”. Mer information finns på vår webbplats nuorten.hel.fi/sv/platser-och-saker-att-gora/operaatio-pulssi. Följ gärna också @operaatiopulssi på Instagram.

Stäng