Crowne Plaza Helsinki - Hesperia

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

The Crown(e) of Töölö has been renewed!

Det legendariska Crowne Plaza Helsinki - Hesperia på Mannerheimintie har öppnats igen. Den nästan 50 år gamla berättelsen om detta unika hotell har moderniserats med premium stil.

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia erbjuder både affärs- och fritidsresenärer förstklassiga faciliteter och personlig service.

Hotellets nästan 350 Crowne Plaza WorkLife-rum ger gästerna en flexibel övergång mellan arbete och avkoppling, samt bästa möjliga sovkomfort med sömnprogrammet Sleep Advantage. Förutom de välutrustade standardrummen erbjuder de rymliga superiorrummen och juniorsviterna extra komfort. Club-rummen och sviterna på nionde våningen erbjuder lyx i vardagen, liksom den egna Club Loungen, som betjänar från morgon till sena kvällen.

Hotellets nya restaurang Hesperia Restaurant & Bar fascinerar smaklökarna med internationell atmosfär. Den eleganta restaurangen, med 180 sittplatser och modern inredning, serverar ärliga och okomplicerade smaker i en atmosfärisk miljö på det mest framträdande läget på hotellets bottenvåning.

I nedre våningen finns Forever Health Club, som erbjuder en av stans bästa gymutrustning till hotellets gäster utan extra kostnad. Man kan också njuta av värmen i den finska bastun och koppla av en stund i hälsoklubbens lobby och lyssna på avkopplande musik.

Parkering finns i hotellets garage. Crowne Plaza Helsinki är ett keldjursvänligt hotell.

Stäng