Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki

Det första Signature-hotellet i Finland i centrala Helsingfors öppnades 2019. Marski by Scandic har en urban känsla med en modern finsk touch.

Det är lätt att känna sig bekväm och få en god natts sömn här. Rumutbudet är mångsidigt, det finns flera alternativ att välja bland, från lyxiga sviter och rum med bastu till rum utan fönster där stadens ljud inte stör sömnen. Av Marskis totalt 363 rum är 15 handikapprum. Alla sängar är extra sköna och urvalet av kuddar är omfattande.

Hotellets har ett mångsidigt utbud av evenemang och hotellets egna Lifestyle Concierge ser till att vistelsen uppfyller alla önskemål.

Hotellets restauranger lockar både hotellgäster och lokala. Marskis legendariska bar hör till de bästa i centrum. I restaurangen kan man prova finska klassiker med en internationell touch. Caféet som ligger på gatuplan lockar förbipasserande med doften av färskrostat kaffe.

Hotellets lokaler erbjuder ett uppfriskande alternativ bland stadens utbud. Utöver möteslokaler kan Marski omvandlas till en perfekt omgivning för workshoppar, kreativa möten och oförglömliga kick-offs.

Hotellet har ett eget parkeringshus, gym och erbjuder gratis träningspass för hotellets gäster.