Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Albertinkatu 34, 00180 Helsinki

Radisson Blu Aleksanteri Hotel är ett drömhotell för gäster som älskar att känna sig som hemma. Oavsett om man vill koppla av i lugn och ro eller umgås med andra kan man vara sig själv när man bor här. Hotellet ligger i centrala Helsingfors, mitt i det eleganta designdistriktet, där det kombinerar de bästa delarna av ett hemliknande boutique-hotell och en stor internationell hotellkedja. Designbutiker, gallerier och parker erbjuder extra inspiration.

Rummens design bygger på verkliga Helsingfors-hem i närområdet. Rummen är inredda i linje med den tid då byggnaden uppfördes, i antingen ljusa färger, strömlinjeformad och modern stil eller mer klassisk stil med höga fönster och breda fönsterbrädor, kakelugnar och parkettgolv.

Restaurang Bistro Aleksanteri är ett livligt men samtidigt behagligt sällskapsrum där lokalbefolkningen och människor från hela världen samlas. Loungen är en plats där man kan äta, arbeta, umgås eller koppla av - precis som hemma. Upplev en äkta finsk bastu och dra nytta av hotellets fitnessavdelning.

Evenemangsarrangörer som söker efter en lättillgänglig plats i stadens centrum kan välja mellan två olika rum för kreativa möten eller mysiga evenemang.

Stäng