Foto Radisson Blu / Kaisu Jouppi

Radisson Blu Seaside Hotel

Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, som ligger vid sidan av en livfull hamn och nära stadsdelarna Busholmen och Gräsviken, erbjuder en hotellupplevelse som återspeglar den moderna finska livsstilen.

Hotellets 348 rum och sviter erbjuder en autentisk inblick i Helsingfors liv, med stadsdesign med detaljer inspirerade av havet och hamnen. Tvåvåningsrummen erbjuder verklig storstadskänsla med fantastisk havsutsikt. För filmfantaster finns det särskilda film- och underhållningsrum. Husdjursvänliga rum finns även tillgängliga på begäran, mot en extra avgift.

Bistro Gimis erbjuder en genuin matupplevelse typisk för Helsingfors, med såväl klassiska rätter som säsongsbetonade delikatesser. Både lobbyn och RO-RO-baren är härliga ställen för att umgås med vänner och njuta av kvällen tillsammans vid långbord.

Gymmet och gästbasturna välkomnar alla sportentusiaster och är öppna dygnet runt. Gästerna kan också njuta av de underbara joggingspåren längs strandsidan, som börjar strax utanför hotellet.

Det unika sinnesstimulerande evenemangsutrymmet omfattar 15 mötesrum. Här kan man anordna konferenser med upp till 250 deltagare och cocktailmottagningar för upp till 400 gäster.