Foto Scandis Hotels / Annabelle Antas

Scandic Helsinki Hub

Annankatu 18, 00120 Helsinki

Scandic Helsinki Hub erbjuder moderna tjänster och inspirerande miljöer för den globala arbetsrytmen. På hotellet kan du göra det du känner för: hålla möten och besöka gymmet när det passar dig. I wellnessområdet kan du skämma bort dig ordentligt i bastur.

Kombinationen av moderna och stilfulla rum i loftstil, inredda i varma färger, och 1920-talsbyggnaden som tidigare var ett tryckeri skapar en unik miljö för din vistelse. Det omfattande utbudet av rum ger dig en mängd alternativ, bland annat rum på översta våningen med fantastisk utsikt över parken och rum med en privat terrass som vetter mot hotellets innergård.

Hotellet erbjuder unika konferens- och evenemangsalternativ kombinerat med arbetsytor. I moderna och flexibla evenemangslokaler kan du skapa oförglömliga ögonblick och evenemang som gör ett bestående intryck.

Det rofyllda och bekväma läget på Annankatu i centrala Helsingfors, vid Gamla kyrkoparken och den grönskande Bulevarden med kultur, serviceutbud och evenemang, är enastående. Det pittoreska södra Helsingfors med sina kaféer, restauranger och gallerier ligger precis utanför dörren, och shoppingkvarteret Kamppi samt stadens centrum finns bara en kort promenad bort. Hotellet är lättillgängligt med tunnelbana och spårvagn, och du kan parkera din bil i det privata garaget eller på närliggande allmänna parkeringsplatser.