Veistoskauppa – Skulpturbutiken

Eteläranta 12, 00130 Helsinki

Veistoskauppa, Skulpturbutiken, är en försäljningskollektion och webbshop där mindre skulpturer av Finska Skulptörförbundets medlemmar finns till salu. I vår webbshop visas verken med 360-bilder så det lätt går att beundra och bläddra skulpturerna från alla håll. Verken finns även att se och köpa på plats i Galleria Sculptor på Södra kajen 12 i Helsingfors.

Ett konstverk är tillverkat med omsorg och det är en unik produkt. Från butiken kan man skaffa skulpturkonst till en själv eller som gåva. Det går även att köpa med avbetalning. Beställningarna från webbshopen levereras direkt hem till dig eller alternativt kan du hämta verket från galleriet. När man köper verket från galleriet får man det direkt med sig.

Skulpturbutikens verk är unika; till salu finns endast verk från Finska Skulptörförbundets medlemmar. Förbundet har 450 professionella konstnärer som medlemmar och Skulpturbutiken har verk från fler än hundra medlemmar till salu.

Skulpturbutiken är öppen enligt Galleria Sculptors öppettider; tis–ons 12–17, tors 12–19, fre 12–17 och lö–sö 12–16 och på webben 24/7.