Valokuva Eckerö Line

Hotellipaketti Helsingistä Tallinnaan

Tyynenmerenkatu 14, 00220 Helsinki
Järjestäjä: Eckerö Line
Hinta: 59 - 138 €

Tallinnassa vierailun voi kätevästi liittää Helsinki-matkaan varaamalla Eckerö Linen hotellipaketin Tallinnaan!
Nopea ja nykyaikainen m/s Finlandia vie sinut Tallinnaan ja takaisin tarjoten iloisen elämyksen Itämerellä. Yöpyminen Tallinnassa tapahtuu historiallisessa Original Sokos Hotel Virussa aivan kaupungin ytimessä. Hotellissa on laaja valikoima eri huonetyyppejä perhehuoneista kerrossängyillä tyylikkäisiin sviitteihin. Ravintola- ja viihdetarjonta on Tallinnan laajimpia; saunaosasto ja kaksi kauneussalonkia hoitavat hellävaraisesti ja auttavat rentoutumaan hotellilomalla tai työmatkalla; sisäkengillä voi siirtyä hotellista Viru Keskukseen hyvien tarjousten perään.
Unescon maailmanperintökohde, Tallinnan keskiaikainen Vanha kaupunki sekä useat viihde- ja taidekeskukset ovat kivenheiton päässä hotellista, mutta hotelli itsessään on jo matkakohde. Lähihistoriasta kertova KGB Museo on nykyään yksi kiinnostavimmista ja eksoottisimmista nähtävyyksistä.
Tallinnan hotellipaketti sisältää laivaliput Helsinki–Tallinna meno-paluu, yöpymisen kahden hengen huoneessa/henkilö/yö sekä hotelliaamiaisen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet.
Nauti matkastasi Tallinnaan suomalaisella m/s Finlandialla ja koe laivamatka kuten suomalaiset – nauti suomalaisesta viihteestä, sesongin parhaasta ruoasta ja ostoksista laivalla!