GLO Hotel Sello

Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo

GLO Hotel Sello on moderni lifestyle-hotelli Espoon sydämessä, josta on nopea junayhteys Helsingin keskustaan sekä Messukeskukseen. Moderni hotelli tarjoaa saman katon alla kaiken mitä vaativa liikematkustaja tai perheen kanssa matkustava osaa hotelliltaan odottaa. Kauppakeskus Sello sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellin 147 tilavaa ja modernia huonetta jakautuvat kolmeen kategoriaan. Kaikissa huoneissa on mukavat kotimaiset vuoteet ja tietokonetyöskentelyyn tarkoitetut työpisteet. GLO Sellossa viihdyt myös perheesi kanssa, GLO Kids -palvelut ja perheille suunnatut erikoishuonejärjestelyt huomioivat perheen pienimmät.

GLO Hotel Sellon neljä juhla- ja kokoustilaa 9. kerroksessa takaavat upeat ja avarat näkymät kokousvieraille. Modernit ja valoisat puitteet sopivat hyvin erilaisiin kokouksiin ja juhliin jopa 80 henkilön tilaisuuksiin.

Alakerran GLO Grill Kitchen -ravintola hoitaa tarjoilun korkeatasoisilla antimillaan aamusta iltaan. Hotellissa on lisäksi lämmin pysäköintihalli, jonka käyttäminen on veloituksetonta hotellivieraille.