Noli Katajanokka

Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

Noli Katajanokka tarjoaa 263 viihtyisän studion lisäksi muun muassa kuntosalin, saunaosaston, ravintolan, co-work -tilat ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Oman studion rauha yhdistettynä hotellin palveluihin antaa enemmän aikaa keskittyä olennaiseen, ja enemmän tilaa elää.

Noli Katajanokka sijaitsee arkkitehtonisesti arvokkaassa Keskon entisessä pääkonttorissa, Katajanokan kaupunginosassa. Persoonallinen punatiilirakennus on arvorakennusten ympäröimä, ja meren läheisyys sekä näkymät Helsingin historialliseen keskustaan luovat paikalle ainutlaatuisen tunnelman.

Helsingin keskustan nähtävyydet, tapahtumat ja ravintolat sijaitsevat kivenheiton päässä Noli Katajanokasta. Elävä kaupunkikulttuuri yhdessä Noli Katajanokan kattavien palveluiden, viihtyisien yhteistilojen ja tyylikkäiden studioiden kanssa takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Noli Katajanokka sijaitsee aivan Allas Sea Poolin ja Kanavarannan ravintoloiden vieressä, ja läheiseltä Kauppatorilta pääsee nauttimaan lyhyistä saaristoristeilyistä ja lauttamatkoista esimerkiksi Suomenlinnan linnoitussaarelle. Noli Katajanokka tarjoaa vieraidensa käyttöön yhteiskäyttöisiä polkupyöriä ja autoja, joiden lisäksi alueella on kattava joukkoliikenne ja risteilysatama. Keskustan ostoskadut ja kulttuurirakennukset sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.