Valokuva Scandis Hotels / Annabelle Antas

Scandic Helsinki Hub

Annankatu 18, 00120 Helsinki

Scandic Helsinki Hub tarjoaa modernit palvelut ja inspiroivan miljöön globaalin työmaailman rytmiin. Hotellissa palaverin ajankohdan valitset sinä, coworking-tilat ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden, kuntoilet milloin vain ja hemmotteleva saunaosasto kutsuu viihtymään.

Hotellin loftmaiset huoneet, joiden modernin tyylikäs sisustus, lämpimät sävyt yhdistettynä 1920-luvun kirjapainorakennukseen luovat yksilölliset puitteet majoitukselle. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten ylimmän kerroksen tilavat huoneet upeine puistonäkymin sekä huoneet, joissa on oma terassi korttelin sisäpihalle.

Hotelli tarjoaa inspiroivan erilaiset kokous- ja tapahtumamahdollisuudet työtiloineen. Modernit ja muovautuvat tapahtumatilat mahdollistavat unohtumattomia hetkiä ja tilaisuuksia.

Rauhallinen ja kätevä sijainti Helsingin keskustassa Annankadulla Vanhan Kirkkopuiston laidalla vehreän Bulevardin, kulttuurin, palveluiden ja tapahtumien äärellä on lyömätön. Idyllinen eteläinen Helsinki kahviloineen, ravintoloineen ja gallerioineen on hotellihuoneen kynnyksellä ja Kamppi sekä ydinkeskusta vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelliin on kätevät yhteydet niin metrolla kuin raitiovaunullakin ja omalle autolle löytyy parkkipaikka sekä omasta pysäköintihallista että läheisistä kaupungin pysäköintihalleista.