Iittala & Arabia Design Centre Store

Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa muotoilun ystävälle ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin.

Iittalan suunnittelun kulmakiviä ovat aina olleet laatu, esteettisyys ja toiminnallisuus. Uraauurtavien muotoilijoiden Kaj Franckin ja Alvar Aallon edistykselliset näkemykset inspiroivat Iittalaa yhä. Iittalassa uskotaan ajattomaan muotoiluun, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.

Iittala & Arabia Design Centre Storesta voi hankkia kaunista ja kestävää muotoilua itselle sekä lahjaksi. Ostosten lomassa on mahdollista nauttia kupillinen kahvia. Myymälä tarjoaa myös kotiinkuljetuksen, tax-free palvelun, lahjapaketointia, lahjakortteja, kaiverruspalvelun, personal shopperin sekä yritysmyyntipalvelun. Palveleva henkilökunta kertoo mielellään tarinoita Iittalasta ja muotoilijoista, auttaa lahjaideoissa sekä löytämään omat suosikkiesineet juhlistamaan arkea tai piristämään kotia.

Maaliskuussa 2019 myymälässä lanseerattiin myös uusi vintage-palvelu. Itselle tarpeettomiksi jääneet astiat voi viedä myyntiin Iittalan myymälään ja samalla tutustua alati vaihtuvaan vintage-esineiden valikoimaan.

Sulje