VIBAe

Fredrikinkatu 22, 00120 Helsinki

VIBAe on Fredrikinkadulla toimiva kenkäkauppa, jonka valikoima koostuu käsityönä valmistetuista ekologisista ja ergonomisista VIBAe jalkineista jotka antavat askelille uudenlaisen keveyden.

Kun ensimmäisen kerran laittaa VIBAe jalkineita jalkaan huomaa ensimmäiseksi, ettei varpaita purista lainkaan. Ensimmäisten askeleiden aikana huomaa, kuinka pohjallinen on samalla sopivan pehmeä ja samalla jalkaa tukeva. Sanotaan, että hyvinvointi lähtee jaloista ja kun ne voivat hyvin, niin koko keho voi hyvin.

VIBAe jalkineet ovat ekologiset, ergonomiset ja eettiset. Ne ovat suunniteltu Suomessa ja ne valmistetaan käsin Portugalissa. Jalkineiden sielu on irroitettava Carbon Step™ -pohjallinen, joka muotoutuu käyttäjän jalan mukaan aktivoiden jalan pienet lihakset. Yhdessä jalan muotoon suunnitellun kengän kanssa ne takaavat korkean käyttömukavuuden. Tuntuu kuin kävelisi paljain jaloin tai sukkasillaan. VIBAe-jalkineissa päällismateriaaleina käytetään orgaanista pellavaa sekä kasviparkittua, kromivapaata nahkaa. Ulkopohjat valmistetaan kierrätetystä luonnonkumista. Mallistosta löytyy myös täysin vegaaninen vaihtoehto, pellavainen ZUMA Vintage Linen, jossa on Carbon Step Vegan -pohjallinen.