Valokuva Heikki Kynsijärvi

Maunula-talon Kesäaukio: Lasten lauantai

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Maunulan Kesäaukion Lasten lauantai -tapahtumassa on luvassa paljon hauskaa ja monipuolista ohjelmaa.

Tapahtumassa esiintyy suosittu Naattiorkesteri. Lapset pääsevät rakentamaan omat keppimarionettinsa arkipäiväisistä esineistä ja leluista Romumarionetti-työpajassa. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla kasvomaalausta, joka saa varmasti hymyn lasten kasvoille. Tervetuloa nauttimaan iloisesta ja luovasta tunnelmasta! 

 

klo 10–14 Kasvomaalausta

 

klo 10.30–11.15 Naattiorkesteri: Naattiorkesteri laulaa, loruilee ja liioittelee!

 

klo 12–14 Romumarionetti -työpaja: Arkipäiväisten esineiden ja lelujen osista rakennetaan keppimarionetit, eli ylhäältä ohjattavat nuket. Työpaja kestää 20–25 min. Työpajaan voi osallistua 10 lasta kerrallaan.

 

klo 12–12.45 Lullaby ympäri Afrikkaa (Lullaby stories)

Kaukana, kaukana Afrikaksi kutsutulla mantereella asui vanha viisas nainen. Hänellä oli oranssinkultainen laukku täynnä viisautta. Hän matkusti ympäri Afrikkaa kertoen tarinoitaan puiden alla. Tarinat kertovat erilaisista eläimistä Afrikassa ja ovat erittäin vuorovaikutteisia.  Luvassa on iloisia lauluja afrikkalaisen rummun rytmittämänä. Työpajassa lapset pääsevät kuulemaan Afrikan eläimistä musiikin, tanssin ja tarinoiden kautta. Työpajan kesto: 45 min. 

Vapaa pääsy!

 

= = = = = = = = 

Naattiorkesteri
Naattien mukaansatempaavalla musiikkimatkalla lounastetaan Loiskiaisen kanssa, ampaistaan avaruuteen asti ja mennään metsään mietiskelemään. Joskus sanat sekoittuvat suussa suhmuraksi ja pissahätäkin voi yhtäkkiä yllättää. Yhtyeen sanoitukset kumpuavat lasten maailmasta, jossa kaikki on mahdollista!

Kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta koostuvan Naattiorkesterin musiikki on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instrumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyy koko perhe. Naatit ovat riemastuttaneet yleisöään energisillä ja osallistavilla esiintymisillään ympäri Suomea.  

Jäsenet:
Eerika Grof – laulu & perkussiot
Joppe Haahti – basso, laulu & perkussiot
Elina Hautamäki – laulu, huilu, piano, perkussiot & ilmapallo
Tuuli Ingman – huilu, laulu & perkussiot
Veera Isotalo – cajon, laulu, piano & perkussiot
Severi Laakso – kitara, cajon, viulu, ukulele, laulu & perkussiot
Karoliina Rantalainen – saksofonit, laulu & perkussiot