Rakkauskirjeitä – Love letters – Esko Roine ja Seela Sella

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään eräät Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine.

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään eräät Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine.

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, mm. Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson.

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

"Kun kaikki turha riisutaan pois, aukeaa suora väylä sydämeen. Sitä reittiä kulkevat näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine."
– Aamulehti, Anu Ala-korpela

Näytelmän ensi-ilta oli Tampereen Teatterin päänäyttämöllä 2019.

Katsojakommentteja Tampereelta:

“Seela Sella ja Esko Roine ovat lyömätön kaksikko. En voisi kuvitella ketään muita tähän näytelmään. Vaikka he vain istuivat pöydän ääressä koko esityksen, saivat he lavan elämään taidoillaan. Seela Sella on todellinen legenda, eikä hän koskaan petä yleisöään. Kiitos!”

“Nautimme suunnattomasti suuremmoisesta Rakkauskirjeitä Esityksestä. Teatterinautinto näiden kummankin näyttelijän esittämänä ei jättänyt koskettamatta. Suurta Teatteria kauniissa miljöössä. Kiitos tästä syvältä koskettaneesta näytelmästä- ymmärrys siitä, että ilman rakkautta ei ole “elämää”- antoi monikerroksista aihetta pohdinnalle nyky – yhteiskuntamme arvoista- Rakkaus on se ainut elämää kantava voima- nyt ja aina.”

Kesto 1 h 45 min (sis. väliajan)
Liput 20/15 €
Paikka: Teatterisali