Arktinen melontaretki Helsingin saaristoluonnossa

Harbonkatu 13, 00980 Helsinki
Järjestäjä: Natura Viva
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 109 €

Lähde arktiselle melontaretkelle – Tällä kaikille soveltuvalla retkellä pääset tutustumaan talvimelontaan turvallisesti oppaan johdolla ja lämpimin varustein.

Melontaretken aluksi opas ottaa teidät vastaan Vuosaaren Melontakeskuksella. Hän huolehtii turvallisuudestanne koko retken ajan. Retken aluksi jokainen osallistuja saa talvimelontaan soveltuvan varustuksen, kuivapuvun, neopreenitossut, neopreenihupun ja lämpimät melontarukkaset. Retken aikana harjoitellaan melonnan tarpeellisimmat perustaidot rannassa ja vesillä, mutta pääpaino on ulkoilussa ja meriluonnosta nauttimisessa. Talvimelonnan aikana merellä vallitsee täydellinen rauha eikä muita vesilläliikkujia juuri ole.

* Tapaamispaikka: Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki
* Kesto: 2 tuntia
* Osallistujamäärä: 8-16 henkeä.
* Retki on varattavissa lokakuun alusta huhtikuun loppuun.
* Retken vaativuus: Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helposti melottavia. Kaikki osallistujat saavat talvimelontaan soveltuvan erikoisvarustuksen.
* Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, kuivapuvut, neopreenitossut, neopreenihuput ja melontarukkaset.

Saatavilla

январь
-
апрель
ноябрь
-
декабрь