Valokuva Jarmo Piironen

Bengtskärin Majakka - Päiväretki Helsingistä helikopterilla!

Liikelentotie 8, 01530 Vantaa
Järjestäjä: Helsinki Citycopter
Kesto: 5 tuntia
Hinta: 1115 - 6680 €

Kaikkien pohjoismaisten majakoiden äiti, historiallinen Bengtskärin majakka sijaitsee karulla luodolla keskellä merta. Lento majakalle Helsingistä kestää 45 minuuttia, jonka aikana lennetään ensiksi Helsingin edustalla ja upean saariston yli majakalle. Lennon aikana voit nauttia kuplivaa, alkoholittomia juomia ja välipalatuotteita ihaillessasi ainutlaatuisia maisemia.

Unohtumaton lentomatka, majakan dramaattinen historia ja karun kaunis luonto takaavat sen, että majakkavierailusta tulee unohtumaton elämys. Historia- ja kultturiarvojen lisäksi saari on luonnoltaan kiinnostava ja eksoottinen sijaintinsa vuoksi. Aurinkoisena päivänä onnekkaimmat saattavat nähdä luodon kallioilla loikoilemassa myös hylkeitä.

Majakassa on hyvä, perinteinen saaristolaiskeittiö ja ihana isäntäpariskunta sekä viehättävä henkilökunta. Majakalla vieraillaan pääsääntöisesti siten, ettei saarella ole muita turistiryhmiä, mikä tekee elämyksestä eksklusiivisen ja privaatin. Vierailu saarella voidaan mitoittaa toiveidenne mukaan. Mikäli haluat yöpyä ja saunoa saarella, tai järjestää vaikka juhlat omalle seurueellesi, teitä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsinki Citycopteriin aikaisessa vaiheessa.

Helikopterilento operoidaan modernilla ja ylellisellä Airbus ACH130 kopterilla, jossa on 6 paikkaa vain sinun seurueellesi.

Jos käyt elämässäsi yhdellä majakalla – niin käy Bengtskärissä!

Saatavilla

апрель
-
сентябрь

Aukioloajat

ср
10.00
-
15.00
сб
10.00
-
15.00