Valokuva Timo Tammisto

Haltia Lake Lodge - elämyksiä luonnossa

Solvallanrinne 2, 02820 Espoo
Järjestäjä: Haltia Lake Lodge

Muinaissuomalaisessa mytologiassa maan haltia – eli luonto - on elämän suojelushaltija. Tervetuloa kohtaamaan oma haltiasi Nuuksion vaikuttavalla järviylängöllä. Koe puhdas ja kiireetön luonto kaikilla aisteillasi!

Adventure -aktiviteeteissa pääset tutustumaan Nuuksion aarniometsien monipuoliseen luontoon, järviin ja nähtävyyksiin – ajoittain vauhdikkaastikin. Liikumme jalan, pyörällä, meloen tai vuodenajasta riippuen vaikka lumikengillä.

Nature knowledge -retkillä voit heittäytyä täysin vapaaksi omista arjen kahleistasi ja oppia uutta! Valtavan monimuotoisen metsän siimeksessä on huikea määrä lintuja, jälkiä ja muuta tutkimisen arvoista.

Wellness-aktiviteetit ovat tarkoitettu hyvinvointiin tai hemmotteluun. Kuule retkeilijän kehonhuollosta, opettele kävelytekniikkaa tai nauti vaikkapa joogasta auringonlaskun aikaan. Kaikki tämä upean luonnon keskellä!

Outdoor cooking & foraging on keräilyä ja makujen maailmaa, joka kruunaa luontokokemuksen. Herkuttele syömällä nuotiolla valmistettua ateriaa ammattikokin opetuksessa tai opi villiyrttien tunnistusta ja herkullisten annosten valmistusta.