Valokuva Charlotta Hyttinen, Ruokailo
Kasvipohjainen kokkauskurssi
Kasvipohjaisia leivonta- ja kokkauskursseja eri kokoisille ryhmille.
Kasvipohjaisella kokkauskurssilla tutustutaan ammattilaisen ohjauksessa kasvipohjaisen ruoanlaiton saloihin ja erikoisraaka-aineisiin. Kokkauskurssilla otetaan haltuun eri kasviproteiinit ja maustamisen samalla hauskaa pitäen. Usean ruokalajin ateria valmistetaan pienryhmissä erilaisia ruokia kokaten, tutustuen eri ruoanvalmistustekniikoihin ja makumaailmoihin. Tilaisuuden päätteeksi nautimme yhdessä valmistetun monipuolisen, usean ruokalajin aterian.
Muistoksi jokainen saa kattavan e-reseptikirjan, sisältäen tietoa, vinkkejä, kaikki kurssilla kokatut reseptit ja monta muuta herkullista kasvipohjaista ruokaohjetta.
Aktiviteetti sopii kaikille sekasyöjästä vegaaniin.
Kurssit saatavilla suomeksi ja englanniksi. Kesto räätälöitävissä 2-4 tunnin pituiseksi ohjelmanne mukaan. Erityisruokavaliot huomioidaan.
Saatavilla
январь - декабрь |
Aukioloajat
вс | 10.00 - 22.00 |
пн | 10.00 - 22.00 |
вт | 10.00 - 22.00 |
ср | 10.00 - 22.00 |
чт | 10.00 - 22.00 |
пт | 10.00 - 22.00 |
сб | 10.00 - 22.00 |