Matka aidolla siipirataslaivalla ja Korkeasaaren uhanalaiset eläimet

Kauppatori (Market Square), 00170 Helsinki
Järjestäjä: JT-Line Oy
Kesto: 3 tuntia

Nouse aidon siipirataslaivan kyytiin ja lähde retkelle Korkeasaareen: eläinten saareen. Perillä pääset ihastelemaan Amurin tiikereitä ja lumileopardeja, karhuja ja ahmoja, ja useita muita kiehtovia eläinlajeja!

Korkeasaaren eläintarha sijaitsee nimensä mukaisesti saarella, vain 15 minuutin vesibussimatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Se on perustettu vuonna 1889 ja on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Matkalla Kauppatorilta Korkeasaareen on mahdollisuus nauttia merellisen Helsingin tunnelmasta, Suomenlinnan merilinnoituksen siintäessä horisontissa, ja matkan varrella sijaitsee muutamia muitakin tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Suomen kuuluisa jäänmurtajalaivasto.

Perillä Korkeasaaressa tutustutaan eläintarhan eläimiin oppaan johdolla. Eläintarha on 150 eläinlajin koti, ja eläintarhan tärkeänä tehtävä on luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari pitää ja kasvattaa uhanalaisia eläimiä yhteistyössä muiden eläintarhojen kanssa turvatakseen näiden eläinlajien säilymisen myös tulevaisuudessa.

Eläintarhavierailun jälkeen, paluumatkalla takaisin Kauppatorille, on aluksen kahvilassa tarjolla kahvia, teetä tai mehua.

Sekä alus että Korkeasaaren eläintarha ovat esteettömiä, ja helposti saavutettavissa lastenvaunujen ja pyörätuolin kanssa.

Saatavuus: Päivittäin 27.5.-31.8.2023
Lauantaisin ja sunnuntaisin 6.-26.5.2022 ja 2.-24.9.2023

Lähtöaika: klo 10.00 (tai asiakkaan toiveen mukaan)

Kesto: 3 tuntia

Hintaesimerkki: alkaen 124 € per ryhmä + 30 € per aikuinen
(edullisempi hinta per henkilö on saatavilla lapsille / opiskelijoille / eläkeläisille)
Sisältäen vesibussimatkat Kauppatorilta Korkeasaareen ja takaisin (meno-paluuliput, jotka ovat voimassa aikataulunmukaisilla lähdöillä), sisäänpääsyn eläintarhaan ja opastetun kierroksen, sekä kahvin, teen tai mehun aluksella paluumatkan aikana.