Opastettu luontoretki kaikilla aisteilla Nuuksiossa

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
Järjestäjä: Metsänautti
Kesto: 4 tuntia
Hinta: 75 - 150 €

Hinta alkaen 75 eur

Kesto 4 tuntia, noin 3 km

Haluatko aistia kaikilla aisteilla puhdasta Suomen luontoa?

Koe ja aisti Suomen luonnonpuhtaus, ilmanraikkaus, luonnonrauha kauniissa Nuuksion luontopolulla. Luonnosta saat hyvinvointia

Tee kanssamme aistirikas kävelyretki luonnossa Nuuksiossa. Nuuksio sijaitsee 30 min ajomatkan päässä lentokentältä, Helsingistä 40 min.

Voit saapua paikalle yleisellä liikenteellä www.HSL.fi taia omalla autolla Nuuksion Haltia vierailukeskukseen, jossa on parkkipaikat vieressä.

Kuljemme helppokulkuista luontopolkua, n 3 km matkan, jonka aikana opas kertoo luonnosta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista.
Kiireetön kävelyretki oppaan seurassa helppokulkuista polkua pitkin, reitti ei ole esteetön, mutta on helppokulkuinen.

Päästyämmee Nuuksion nuotiopaikalle pysähdymme, jossa teille tarjoillaan nuotioletut sekä nokipannukahvit luonnossa. Ruokamme ovat peräisin perinteisestä suomalaisesta keittiöstä, valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista ja lähiluonnosta. Ruokajuomana maailman puhtain vesi Suomesta

Tarvitsette retkelle jalkineet, jotka ovat hyvät kävelyyn
Saatte tarvittaessa sadeviitan sekä istuinalustan järjestäjän toimesta lainaan

Oppaana toimii ammattilainen luonto- ja eräopas, hänellä on pitkä terveydenhuollon alan osaamistausta sisältäen ensiaputaidot.

Tarkoituksemme on nauttia luonnosta ja luonnon hyvinvointivaikutksista ja syventää luontoyhteyttä. Luonnon kunnioittaminen ja luontoa kunnioittava toiminta meille on erityisen tärkeitä arvoja. Luonto antaa meille paljon ja me myös annamme luonnolle- tai vähintään toimimme luonnossa niin ettemme jätä jälkiä ja roskia luontoon.

Tule ja koe aistirikas retki kaikilla aisteilla!

Saatavilla

январь
-
декабрь

Aukioloajat

вс
10.00
-
18.00
пн
10.00
-
18.00
вт
10.00
-
18.00
ср
10.00
-
18.00
чт
10.00
-
18.00
пт
10.00
-
18.00
сб
10.00
-
18.00