Reittimatka Helsinki-Tukholma linjalla

Olympiaranta 1, 00140 Helsinki
Järjestäjä: Tallink Silja Oy
Kesto: 17 tuntia
Hinta: 40 €

Matkusta kuninkaalliseen Tukholmaan ja merelliseen Helsinkiin upealla valkoisella laivalla! Tyylikkäät sisaralukset Silja Symphony ja Silja Serenade tarjoavat päivittäisen lähdön kahden pääkaupungin välillä. Voit helposti yhdistää yhdensuuntaisen tai edestakaisen risteilyn matkasuunnitelmaan.

Risteily kauniin saariston halki on mahtavaa ja ikimuistoinen ympäri vuoden! Upeiden maisemien lisäksi voit nauttia raikkaasta meri-ilmasta, kansainvälisestä viihteestä ja hyvästä ruuasta sekä tehdä edullisia ostoksia.

Varaa unohtumaton risteily ja nauti monipuolisista palveluista. Molempien laivojen sydämessä kannella 7 on 142 metriä pitkä lasikattoinen Promenade, jota voi katsella myös osasta hyteistä, jotka sijaitsevat sen molemmin puolin. Promenaden varrella on useita ravintoloita ja ihastuttavia myymälöitä – se on aivan kuin vilkas katu merellä.

Modernisti kalustetuissa hyteissä on kaikki tarvittava, jotta merimatja sujuu mukavasti. Voit valita mieluisen hytin eri kategorioista – on sekä ikkunattomia että ikkunallisia hyttejä, tilavampia luksus-luokan hyttejä sekä perhehyttejä.

Aikataulu:
Lähtö päivittäin Helsingistä, Olympia-terminaalista klo 17:00.
Saapuminen Tukholmaan seuraavana aamuna klo 10:00.

Lähtö päivittäin Tukholman Värtanin terminaalista klo 16:45.
Saapuminen Helsinkiin seuraavana aamuna klo 10:30.

Saatavilla

январь
-
декабрь