Valokuva Seikkailupuisto Huippu Oy

Seikkailuelämys Huipussa!

Veräjäpellonkuja 17, 02650 Espoo
Järjestäjä: Seikkailupuisto Huippu
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 15 - 26 €

Tahdotko nousta arjen yläpuolelle? Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Kaikki seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on yli satametrinen. Huippu-elämys huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn. Tule yläilmoihin ylittämään itsesi!

KENELLE HUIPUSSA SEIKKAILU SOPII?
Huipussa seikkailu sopii kaikille liikuntaesteettömille eikä vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Emme kuitenkaan suosittele yläilmoissa seikkailua raskaana oleville.

Huipun radat on suuniteltu ensisijassa elämyksellisiksi. Niillä voi nauttia korkeuden tunnusta, ulkoilmassa reippailusta ja itsensä sekä mielenkiintoisten haasteiden voittamisesta. Jos selviät köysitikkaista, selviät myös tästä seikkailusta!

Koska Huipun puusta puuhun viritetyt seikkailuradat sijaitsevat vähintään kuuden metrin korkeudessa, alle 120-senttiset lapset pääsevät radoille vain aikuisen seurassa. Seikkailijoiden ehdoton minimipituusraja on 100 cm. Sitä pienempien jalat ja kädet eivät yllä askelmiin. Suosittelemme perheen pienimmille verkkoseikkailua, sillä mukaan pääsee heti kun pystyy kävelemään.

Alle 13-vuotiaat tarvitsevat puistoon mukaansa aikuisen valvojan, ja 13−17-vuotiaat huoltajan kirjallisen luvan. Lisätietoa alaikäisistä seikkailijoista ja muita ohjeita Huippuun tulijalle.