Vesiurheilukeskus Laguuni Keilaniemi

Keilalahdentie 8, 02150 Espoo

Laguuni on Espoon Keilaniemessä sijaitseva vesiurheilukeskus, jossa kaiken ikäiset voivat harrastaa, hengailla, syödä ja saunoa.

Laguuni on Suomen ensimmäinen meren päällä kelluva jättimäinen vesipuisto. Vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Vesipuistossa voi esimerkiksi kisailla kavereiden kanssa, roikkua tarzan-liaanilla, laskea jättiliukumäestä ja hyppiä vesitrampoliinilla.

Wakeboarding on vesilautailua, jonka hauskuus syntyy vauhdikkaasta menosta ja tempuista. Keilaniemestä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen.

Stand up paddling on rauhallinen laji, jota voi harrastaa juuri omaan tahtiin. SUP-laudalla voi lähteä nauttimaan Espoon saaristomaisemaisemista joko vauhdikkaammin meloen tai rennosti makoillen. Ryhmille vauhdikasta ja hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-poolo-peli.

Vuokraamalla kajakin pääset nauttimaan Espoon kauniista saaristomaisemista kaikessa rauhassa. Tarjolla on myös melontakursseja ja -retkiä kaiken tasoisille melojille.

Uniikkiin konttisaunaan voi varata ajan Laguunin ajanvarauskalenterista. Saunomaan voi tulla joko yleiselle vuorolle tai yksityisvuorolle.