You2Out ulos liikkumaan

Naruportintie 68, 02680 Espoo
Järjestäjä: Smiling Redfox nature & outdoor activities, Hymyilevä Punakettu
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 80 - 190 €

"Personal guidance - Henkilökohtainen opastus"

Tarinointia valitun ympäristön mukaan matkan varrella. Kävellen, meloen, lumikenkäillen, potkukelkkaillen, viihtyen päivään tai iltaan! (Espoo, Nuuksio, Vihti, Kirkkonummi, Espoon ulkoilusaaret).

You2Out tuotetta myydään saatavuuteen perustuen yksityisille henkilöille. Soita Epulle p.+358-40-5035350 ja katsotaan kalenterista sinulle sopiva aika.

You2Out on tarkoitettu sinulle tai teille kahdestaan toteutettavaksi 1-3 tunnin pituiseksi mukavaksi ulkoiluksi ja kevyeksi liikunnaksi valitsemassasi kohteessa. Tavataan sovitussa kohteessa sovittuna aikana.

Tutustu ja valitse kohteesi web-sivultamme, linkit löydät tuosta alempaa. Voit myös ehdottaa omaa kohdettasi ulkoiluun! Kivoja paikkojahan Luontopääkaupungin alueelta löytyy runsaasti.

Halutessasi voit ottaa kevyet "reppueväät" mukaasi tai pyytää meiltä kuumat vedet ja teen/kaakaon mukaan. Evästyksestä sovitaan aina erikseen. Osassa kohteita on lähettyvillä saatavilla ruokapalveluja, joten niiden yhdistäminen ulkoilun eteen tai jälkeen on mahdollista.

You2Out hinta ulkoilun keston mukaan: 1h/ 80e, 2h/ 150e ja 3h/ 190e Hinnat sisältävät 10% alv.

Hinta sisältää 1-2 henkilön ohjauksen valitussa kohteessa. Meillä on käytössä Smartum liikuntasaldo joten voit halutessasi hyödyntää sitä maksutavoissa, siinä missä mobile pay-tapaakin muiden verkkokauppamme maksutapojen lisäksi.

Tervetuloa mukaan =)