Crowne Plaza Helsinki - Hesperia

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

Töölön kruunu on uudistunut!

Mannerheimintien legendaarinen hotelli Crowne Plaza Helsinki - Hesperia on avattu jälleen. Ainutlaatuisen hotellin lähes 50-vuotinen tarina on tuotu uudistusten myötä tähän päivään.

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia on maailmanlaajuisesti arvostetun IHG-hotelliketjun hotelli, joka tarjoaa monipuolista, huomaavaista ja korkeatasoista palvelua.

Hotellin lähes 350 Crowne Plaza WorkLife -huonetta mahdollistavat vieraille joustavan siirtymisen työn ja rentoutumisen välillä sekä mahdollisimman hyvän nukkumismukavuuden Sleep Advantage -uniohjelman myötä. Hyvin varusteltujen standard-huoneiden lisäksi tilavat superior-huoneet ja Junior Suitet tarjoavat lisämukavuutta. Yhdeksännen kerroksen Club-huoneet ja sviitit tarjoavat arjen ylellisyyttä ja luksusta sekä oman Club Loungen, jossa on tarjoilua aamusta iltaan.

Hotellin uusi Hesperia Restaurant & Bar ravintolamaailma kiehtoo makunystyröitä ja kansainvälistä fiilistä. Tyylikäs ja modernisti sisustettu, 180-paikkainen ruokaravintola tarjoaa rehdisti reilua, maistuvia ja mutkattomia makuja tunnelmallisessa ympäristössä hotellin katukerroksen näkyvimmällä paikalla.

Hotellin alakerrassa toimii Forever Kuntoklubi, joka tarjoaa kaupungin parhaimpiin kuuluvan kuntosalin huippulaiteet hotellin vieraille maksutta. Voit myös nauttia saunan lämmöstä ja istahtaa sen jälkeen kylpytakkiin kääriytyen lepotuoliin ja rentoutua hetken rentouttavaa musiikkia kuunnellen.

​Crowne Plaza -hotellilla on oma autotalli. Lemmikit ovat myös tervetulleita hotelliin.

Sulje